085 - 222 0806

Krijg een vergoeding voor mantelzorg

Zet jij je in als mantelzorger voor een familielid, vriend of kennis? Meld je nu aan bij Informeles en naast een maandelijkse vergoeding heb jij recht op sociale zekerheid en bouw je tevens pensioen op.

In de media

Bekijk alle artikelen

Specialist in informele zorg

Informeles is dé specialist in informele zorg. Dit is geïndiceerde zorg die geleverd wordt door naasten, zoals familieleden, buren of kennissen.

Wij ondersteunen en stimuleren informele zorgverleners, onder meer met een maandelijkse compensatie. Zodat zij duurzame zorg aan hun naasten kunnen leveren zonder overbelast te raken.
Zo zorgen we voor elkaar. Wij zijn er voor u

  • Maandelijkse vergoeding voor de verleende zorg.
  • Sociale zekerheid & Pensioen opbouw.
  • Hulp en ondersteuning bij een zorgaanvraag.
  • Al méér dan 200 mantelzorgers gingen je voor!

Ja, ik wil betaald worden voor mantelzorg

Wilt u een afspraak maken?

Wat is informele zorg?

Informele zorg is geïndiceerde zorg waarbij de informele zorgverlener uitbetaald wordt voor de zorgtaken die hij of zij verleent. Bij informele zorg is er geen sprake van vrijwillige en vrijblijvende zorgverlening, zoals bij mantelzorg het geval is.

Wie is een informele zorgverlener?

U bent een informele zorgverlener zodra het verzorgen van een naaste een verplichting is en dit de gebruikelijke zorg overstijgt. Dit kan het geval zijn als de zorgbehoevende een aandoening of ziekte heeft of door ouderdom hulp nodig heeft. U komt dan in aanmerking voor een maandelijkse compensatie.

Heeft u vragen over informele zorg? Of heeft u een zorggerelateerde vraag? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of bel naar 085 – 222 08 06


Uitgelicht

Ambassadeur

Bekend van:

AD
”Wie bij Informeles in dienst komt, heeft recht op vakantiegeld en WW en bouwt ook een pensioen op” 

Radar
”Het is goed dat de inzet van mantelzorgers op een financiële manier wordt beloond”

MantelzorgNL 
‘Mantelzorg lijkt misschien gratis, maar dit onderzoek toont aan dat het dat niet is. Op de arbeidsmarkt kost ons dit arbeidskrachten.” 


Wij werken samen met

Ahad Khan foto

Ahad Khan

In 1996 heb ik een dwarslaesie door auto-ongeluk gehad en hierdoor ben ik zorgafhankelijk geworden. Wij zijn heel erg blij hoe Informeles ons helpt met alles, zij weten precies wat je nodig hebt en waar je recht op hebt.
Sinds mijn vrouw via Informeles werkt heeft zij een contract, sociale zekerheid en bouwt zij ook pensioen op, dit geeft ons meer zekerheid voor in de toekomst.

Adrie en Annemarie Heus foto

Adrie en Annemarie Heus

Ik ben Adrie en ben al meer dan 10 jaar mantelzorger van mijn vriendin Annemarie. Sinds we in Rotterdam wonen zijn wij in contact gekomen met Informeles. Zij hebben ons fijn geholpen om er voor te zorgen dat ik een vergoeding krijg voor mijn Annemarie omdat ze gehandicapt is en zich niet zelfstandig kan aankleden en verzorgen. Ze vertrouwd niemand om dit te laten doen, daarom neem ik de zorg op mij en mijn inkomen wordt helemaal verzorgd door Informeles. Wij zijn zeer tevreden met Informeles, als het kon geef ik ze 5+ sterren aan hun top mensen bij Informeles.

Geert Jessen foto

Geert Jessen

Mijn naam is Geert Jessen en ik schrijf deze review omdat Informeles voor mij een Wereld van verschil heeft gemaakt, zij regelen alles tot in de puntjes en leggen alles haar fijn uit. Daarom geef ik Informeles een heel dikke duim!